Haar in de wind

jan pieter heijestraat 86
1053 GS amsterdam
020 737 19 06
Maak een afspraak
maasstraat 126
1078 HN amsterdam
020 679 33 44
Maak een afspraak
maasstraat 126
1078 HN amsterdam
020 679 33 44
Maak een afspraak
jan pieter heijestraat 86
1053 GS amsterdam
020 737 19 06
Maak een afspraak

informatie over kevin.murphy / green salonDE KEUZES DIE WIJ MAKEN
Bij KEVIN.MURPHY geven wij om het milieu. Wij doen ons uiterste best om geen schade toe te brengen aan deze wereld. Zo zijn onze verpakkingen volledig recyclebaar of biologisch afbreekbaar. Wij gebruiken natuurlijke ingrediënten in onze producten uit bronnen die op een duurzame en innovatie manier worden geoogst.

KEVIN.MURPHY dozen zijn gemaakt van gerecycled karton en onze binnen verpakkingen van gerecycled papier/karton. Door onze vierkante of rechthoekige potten passen er meer in 1 kleinere doos, zo gebruiken we minder plastic en minder verpakkingsmateriaal. Wij zoeken naar ingrediënten afkomstig van kleinere bedrijven die hun steentje bijdragen aan het milieu, door onder andere organisch te verbouwen en geen bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Bij KEVIN.MURPHY willen wij onze stempel zetten op een beter milieu en betere initiatieven bedenken om dit voort te zetten.

Wij doneren zelfs geld aan The Climate Project-Australia wanneer wij bepaalde producten verkopen om zo onze mensen bij te scholen. Wij leren hun hoe wij het milieu kunnen redden van de wereldwijde CO2 uitstoot. Hoe meer jij KEVIN.MURPHY steunt en verkoopt, hoe meer ook jij jouw steentje bijdraagt aan de vermindering van uitstoot. Wij testen op geen enkele manier op dieren. Wij testen op modellen! Wij proberen ingrediënten te vermijden die dieren of het milieu schade toe brengen.

ANTIOXIDANTEN
Antioxidanten vechten tegen het breken van haar op celniveau, ze gaan droog haar tegen en ze repareren chemische schade aan het haar. Haar heeft antioxidanten nodig om weer tot leven komen, aangezien verven en föhnen het haar beschadigd. En vergeet niet de UV straling van de zon, ook dat brengt schade aan het haar.

Nauwkeurig samengevoegde ingrediënten in de KEVIN.MURPHY lijn zullen beschadigd haar nieuw leven in blazen. De antioxidanten en ontstekingsremmers die met het haar en hoofdhuid in aanraking komen worden snel door de cellen opgenomen.

Australische Kakadu Plum, ‘s werelds meest sterke antioxidant, is 1 van de belangrijkste ingrediënten in de KEVIN.MURPHY lijn. Het is vrij geoogst in het Australische regenwoud en bevat 50 keer meer vitamine C dan elke andere bron van deze vitamine.

Ook gevonden in het Australische regenwoud: super antioxidant Wattle Zaad extract en Desert Lime extract, deze horen bij de KEVIN.MURPHY lijn voor hun extreme voeding en vernieuwde werking op het haar.

VITAMINS
KEVIN.MURPHY gebruikt vitamines die meer bescherming en vernieuwing bieden dan andere producten. Vitamines worden diep in het haar opgenomen. Deze vitaminen reduceren gespleten punten en herstellen beschadigd haar. De antioxidanten en lokale vitamines (E en C) zullen het herstellingsproces versnellen waardoor je haar en hoofdhuid gezonder wordt.

WAAROM ESSENTIËLE OLIEN?
Essentiële oliën hebben een natuurlijke vernieuwing en beschermende werking, ze herstellen het haar op celniveau. De moleculen in essentiële oliën zijn zo klein dat ze door de cellenmuur gaan om het haar te herstellen van binnenin, ze bevorderen dus ook de groei van het haar. Omdat ze dieper in de hoofdhuid gaan groeit het haar sneller aan en worden cellen sneller geproduceerd.

Essentiele oliën zijn biokatalysatoren, dit betekent dat ze meerdere functies en voordelen hebben. Het zijn antioxidanten, ze voeden, herstellen, vernieuwen het haar en ze werken veel beter dan gefabriceerde ingrediënten. ZE ZIJN NATUURLIJK, AUTENTIEK EN EERLIJK

Wij zoeken naar ingrediënten afkomstig van kleinere bedrijven die hun steentje bijdragen aan het milieu, door onder andere organisch te verbouwen en geen bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

Wij testen op geen enkele manier op dieren. Wij testen op modellen! Wij proberen ingrediënten te vermijden die dieren of het milieu schade toe brengen.